Datum objave: 19. travnja 2024.

Sudjelovali smo u međuškolskom projektu škola imenjakinja “IBM mreža”

Naša škola sudjelovala je u međuškolskom projektu „IBM mreža“ škola imenjakinja. Projekt se provodio tijekom ožujka i travnja, a inicirala ga je knjižnica OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Prigorje Brdovečko povodom 150. godišnjice rođenja velike književnice.

Škole sudionice su:  OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Koška, OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin, OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Orahovica, OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Prigorje Brdovečko, OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Slavonski Brod i OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Virovitica.
Učenici sudionici iz svake škole izradili su plakat kojim su predstavili svoj razred, mjesto, osobitosti i posebnosti škole s naglaskom kada je i kako dobila ime po našoj slavnoj književnici.

Ovo je plakat naše škole:

Zajednički cilj projekta bio je uspostaviti suradnju među školama imenjakinjama i pobliže ih upoznati, podsjetiti  učenike na život i djelo “hrvatskog Andersena” i razmijeniti znanja i ideje naših učenika s vršnjacima iz drugih dijelova Republike Hrvatske. 

V. Z.

Pročitajte još

Zdrav za 5 u Brlićima – ekološka komponenta

Zdrav za 5 u Brlićima – ekološka komponenta

Učenici i učitelji Osnovne škole Ivane Brlić -Mažuranić Virovitica u suradnji s Policijskom upravom virovitičko-podravskom i Policijskom postajom Virovitica proveli su dvije akcije vezane uz očuvanje okoliša. Prva akcija provedena je u Područnoj školi Milanovac...

Skip to content